Parashield

 Kui oled Coral Club liige siis saad selle toitainete komplekti 20% soodsamalt. Liikmenumbri loomine on tasuta ning lisakohustusi ei pane.

Otse Coral Club veebipoest saad toote osta  Siin 

Kirjeldus

Parashield —kaitse parasiitide eest.

KOMPLEKT AITAB KAASA:
-soolestiku puhastamisel erinevatest parasiitidest
-organismi detoksikatsioonile
-immuunsuse tugevdamisele
-soolestiku terve mikrofloora taastumisele
ParaFight – laia mõjuspektriga antiparasitaarne vahend. Tema alus on kombinatsioon 12 taime ekstraktidest: musta pähkli, nelgi, kummeli, pikka pipra, raudrohu, altee, küüslaugu, piparmündi, tüümiani, salvei ja pune. Nende ekstraktide aktiivsete komponentide – tanniinide, orgaaniliste happete, flavonoidide, mõruglükosiitide, eeterlikke õlide, aplitsiini ja piperiini – kompleksne mõju takistab parasiitide elutsemist arengu erinevatel staadiumitel, stimuleerib nende väljutamist organismist, aitab toime tulla käärimise ja mädanemise protsessidega soolestikus.

Coral Burdock Root – sisaldab purustatud takjajuurt ja tema ekstrakti, mis suurendab aktiivsete ainete konsentratsiooni. Toote aktiivsed komponendid kiirendavad organismi puhastumise protsesse ja takistavad patogeensete bakterite kasvu seedetraktis.

MSM – sünergiline toode biosaadava orgaanilise väävli (MSM), Vitamiin C ja biotiini baasil. Toote aktiivsed komponendid aitavad väljutada organismist paljusid toksilisi aineid, osutavad antioksüdantse kaitse, parandavad naha, juuste ja küünte seisundit.

Super-Flora – tasakaalustatud kombinatsioon probiootikumite (bifido- ja laktobakterite) ja prebiootikumi inuliiniga soolestiku mikrofloora normaliseerimiseks. Tänu kasulikke bakterite suurenemisele paraneb soolestikus toidu seedimise protsess, tugevneb immuunsus.

Coral-Mine – reliktkorallidest koosnev mineraalne kompleks, mis sisaldab oma koostises kasulike makro- ja mikroelementide (kaltsiumi, kaaliumi, magneesiumi jt) soolasid. Kokkupuutel veega liiguvad soolades sisalduvad mineraalid vee, parandades selle füsioloogilist väärtust ja organoleptilisi omadusi, samuti reguleerivad soolad vee mineraalainete koostist ja happe-aluselist tasakaalu

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Parashield”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga