NutriPack

 Kui oled Coral Club liige siis saad selle toitainete komplekti 20% soodsamalt. Liikmenumbri loomine on tasuta ning lisakohustusi ei pane.

Otse Coral Club veebipoest saad toote osta  Siin 

Kirjeldus

Nutripack on komplekt toidusedeli täiendamiseks mikro- ja makrotoitainetega. Komplekti koostises on

Coral Lutsern – sisaldab lutserni lehtede mahla ja pulbrit. Lutsern on rikas organismile tähtsate mineraalide poolest (kaltsium, raud, fosfor, magneesium, väävel, kaalium, räni) ja sisaldab haruldasi taimse päritolu mineraale (näiteks fluor), mida saab endasse tänu arenenud juurestikule. Temas on piisavalt palju vitamiine (C, E, K, B grupp), orgaanilisi happeid ja klorofülli. Aitab vitamiinide vaeguse puhul, maohaiguste, kõrgenenud kolesterooli puhul, pehmelt tugevdab neerude tööd.

Premium Spirulina

Spirulina – see on bioloogiliselt aktiivsete ainete laegas: taimse valgu, klorofülli, haruldase antioksüdandi – fükotsianiini, vitamiinide C,E,B, beta-karoteeni, mineraalide ja polüküllastamata rasvhapete kooslus.Aitab kaasa ainevahetuse parandamisele, kaalu kontrollimisele ja kaitseb enneaegse vananemise eest. 100% naturaalne koostis ilma lisaainete sisaldamiseta.

Coral Letsitin on fosfolipiidide allikas. Organism vajab pidevat fosfolipiidide juurdevoolu rakumembraanide terviklikkuse taastamisiks, mis kahjustuvad oksüdantide poolt igapäevaselt. Letsitinis on ka koliin ja inositool, mis mõjutavad peaaju ja närvisüsteemi. Sel moel on letsitin väga tähtis organismi kõikidele organitele ning süstemidele.

Omega 3/60 – polüküllastamata rasvhapete allikas, mida inimese organism ei sünteesi, vaid on saadavad ainult toidust. Omega-3 on rakumembraani koostisosa, osaleb hormoonide sünteesis, aitab kaasa kolesterooli taseme alandamisele. Piisav kogus PKRH Omega-3 on eriti tähtis peaaju, südame, nägemise ja naha jaoks. Toode on saadud mere kalade naturaalsest rasvast.

B-Kurunga – sümbiootliline looduslikku päritolu probiootikumite-lactobakterite ja tsingi kontsentraat. B-Kurunga probiootikumite naturaalne päritolu määratleb nende optimaalset suhet tootes eriti soodsaks mõjuks soolestiku mikrofloorale. Aitab kaasa seedimisele ja tugevdab immuunsust.

Coral-Mine – mineraalne kompositsioon reliikvia korallidest, sisaldab oma koostises kasulikke makro- ja mikroelementide (kaltsium, magneesium, kaalium jt) soolasid. Veega koosmõjul kanduvad soolade mineraalid vette, mõjutades positiivselt tema füsioloogilist täisväärtuslikust ja organoleptilisi omadusi.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “NutriPack”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga