Turmeric Chai

4.50

5 laos

Tootekood: Turmeric Kategooria:

Kirjeldus

Kurkum (tuntud ka kui kollane vürts) kasvab peamiselt Lõuna-Aasia ja Vahemere piirkonnas. Kurkum kuulub ingveri taimede perekonda ja on karri pulbri üks peamisi koostisosi. Ajurvedas ja Veda kõrgkultuuris oli ingverlik, kergelt vürtsikas kurkumi juur juba 5000 aastat tagasi üks tähtsamaid vürtse, mida peeti pühaks tema paljude positiivsete omaduste tõttu.

Yogi Tea Turmeric Chai ainulaadne kurkumi ja tüüpiliste Yogi Tea® Chai vürtside kombinatsioon pakub suurepärast Yogi tee kogemust!
Oivaline nagu kuldne piim.

Jogi tee “Turmeric Chai” muutub maitsvaks “Golden Chai-ks” värskelt valmistatult ja piimaga segatult. Kollase piima kõige tõhusamaks kasutamiseks on soovitatav – iidne ajurveda retsept kurkum, piim ja vesi ning armastajate jaoks suhkruroo või meega magustatud.

Keeda Yogi Tea Turmeric Chai teekotti piimas (100° C), seejärel lase tal seista vähemalt 5 minutit. Soovi korral magusta roosuhkru või meega ja Rishide ning joogide salajane soovitus – lisa väike annus puhast mandliõli – siis naudi!

Koostisained:
Kurkum* (kollane vürts) (55%), kaneel* (14%), lagrits*, ingver* (7%), kardemon* (3%), must pipar*, õun*, apteegitill*, muskaatõis , kakaokoor, nelk*.
* koostisained on sertifitseeritud orgaanilised

Sisaldab: 17 teepakki, iga üks 2 g.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Turmeric Chai”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga